ECI cultuurfabriek in voorbereiding op heropening– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
24-07-2021, 01:18
 

Helder
18°C
gevoelstemperatuur: 17°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 77%
windsnelheid: 1 bft NO
UV-Index: 0
zonsopgang: 05:52
zonsondergang: 21:35
Meer verwachtingen...
 


Autumn 2- 120 x 600
27-05-2021
Deel dit op:

ECI cultuurfabriek in voorbereiding op heropening

ROERMOND – In afwachting van versoepelingen van de Corona maatregelen, is ECI cultuurfabriek druk in de weer met de voorbereiding van een aantrekkelijk zomerprogramma. Zodra de deuren van de theater-, pop- en filmzalen weer opengaan, kan het publiek genieten van een afwisselend aanbod. Mogelijk kan dit vanaf 9 juni, met een maximum van 30 bezoekers per zaal.  

Voorwaarde voor een heropening is voor ECI cultuurfabriek dat voorstellingen bezocht kunnen worden zonder de verplichting van een negatief testresultaat. Directeur Joery Wilbers: “Wij hebben gemerkt dat de meerderheid van ons publiek het een stap te ver vindt om zich eerst te testen voordat ze van een avondje muziek of theater genieten. Wij begrijpen dat. Vandaar dat we besloten hebben om, nu het kan, toegang te geven zonder te testen”. 

Zodra het weer kan, zal het ECI publiek genieten van een mooi aanbod van theater, muziek en film. Met onder andere Kingdom of Pop, Ikarai en Eric Vloeimans. Joery Wilbers: “Het aantal tickets zal beperkt zijn, dus we raden je aan om snel je plaatsen te reserveren.”  Naast het reguliere aanbod kan iedereen genieten van een extra zomerprogramma bij ECI van 19 juli t/m 5 september. Bekijk het programma op: www.ecicultuurfabriek.nl/eci-zomerprogramma

Voor de cursisten van ECI cultuurfabriek was er al eerder goed nieuws. Op 19 mei zijn de muziek-, toneel- en musical- lessen hervat. Vanaf 25 mei zijn ook de beeldende cursussen weer opgestart. 


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin