ECI Cultuurfabriek geeft kerstvoorstelling cadeau aan bewoners Proteion– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
29-11-2022, 16:13
 

Meest bewolkt
8°C
gevoelstemperatuur: 8°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 0 bft W
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:15
zonsondergang: 16:36
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
  • Onder de noemer “The Break Out Sessions” organiseren ECI Cultuurfabriek, De Bosuil en Poppodium Grenswerk in november een vijfdaags schrijverskamp voor producers, songwriters en muzikanten.
15-12-2021
Deel dit op:

ECI Cultuurfabriek geeft kerstvoorstelling cadeau aan bewoners Proteion

ROERMOND – Op woensdagmiddag 15 december werden de bewoners van Proteion RCG verrast met een bijzondere kerstvoorstelling op het binnenplein. Het duo Maartje en Kine speelden vanuit hun Kerstbus de privevoorstelling “Gratis Mirre, Wierook en Goud”. Zelf noemen de dames het “een overdosis kerstgevoel in 17 minuten”. Met gluhwein, koekjes en kerstmuziek brengen ze licht, plezier en troost aan mensen die het goed kunnen gebruiken.

Eigenlijk hadden Maartje en Kine met hun voorstelling “Speelbeesten” op de speelvloer van de ECI moeten staan. Maar door de aangescherpte Coronamaatregelen moet het theater haar deuren sluiten om 17.00 uur.

ECI directeur Margo de Kock: “De voorstelling van Maartje en Kine is een van de vele voorstellingen die we noodgedwongen moesten cancellen. Heel bijzonder dat dit geweldige duo aanbood om toch naar Roermond te komen en, in de buitenlucht en op veilige afstand, een kleine voorstelling te komen spelen. ECI mocht zelf kiezen aan wie ze de voorstelling cadeau wilden doen. Omdat we een warme relatie hebben met Proteion, was de keus snel gemaakt.

Het kerstcadeautje werd door de bewoners en temleden van Proteion RCG zeer gewaardeerd . “Jullie hebben ons echt plezier gebracht”, aldus een van de bewoners.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin