ECI sluit succesvol jaar feestelijk af | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
19-09-2019, 16:54
 

Deels zonnig
17°C
gevoelstemperatuur: 17°C
luchtdruk: 1030 mb
vochtigheid: 44%
windsnelheid: 1 bft NO
UV-Index: 1
zonsopgang: 07:18
zonsondergang: 19:43
Meer verwachtingen...
 
30-11-2018
Deel dit op:

ECI sluit succesvol jaar feestelijk af

ROERMOND – Het Roermondse cultuurhuis is klaar voor het nieuwe jaar en blikt terug op een succesvolle start van het seizoen. Zo vond begin december het succesvolle As Equals plaats, een filmfestival over gelijkheid en diversiteit. Verder groeide het aantal bezoekers en verkochten verschillende shows als Henry van Loon, Def Americans en Simon & Garfunkel uit.

Ook werden de dansvoorstellingen positief ontvangen. Zo schreven enthousiaste bezoekers lovende recensies over Krisztina de Châtel en Korzo: “Fenomenale dansvoorstelling! Perfect uitgevoerd” en “Top voorstelling, voor ons nieuw en verrassend.”

Feestelijk programma in 2019
De ECI cultuurfabriek kijkt enorm uit naar 2019. Na de positieve seizoensstart heeft de cultuurfabriek een aantrekkelijk en feestelijk programma geselecteerd. Joery Wilbers, directeur van de ECI is enthousiast: “In 2019 hebben we veel nieuws in petto. De dansvoorstellingen zijn goed ontvangen en hier borduren we op voort. Zo ben ik blij om Holland Dance Festival en Gotra te mogen verwelkomen. Op donderdagen hebben we cabaretdag. Cabaretiers als Javier Guzman en Stefano Keizer staan op het programma, maar ook opkomende namen als Enge Buren. Dit alles zorgt voor een avontuurlijke en prikkelend aanbod. En voor het nieuwe seizoen hebben we veel interessante voorstellingen op het programma!”

Op avontuur met de ECI
Om het succes te vieren, trakteert de ECI! Speciaal voor de opkomende feestmaand heeft de cultuurfabriek een aantrekkelijk aanbod geselecteerd. Wanneer je minimaal 2 tickets uit het theater- en muziekaanbod van december koopt, dan krijgt je een avontuurlijke voorstelling in 2019 cadeau! Swingen tijdens een kerstspecial als The Dutch Queen Tribute of ABBA Gold, luisteren naar een klassiek theaterconcert van Calefax of genieten van de cabaretvoorstelling Funny Talents? Dit en meer kan allemaal in de maand december.

Bekijk de website voor het volledige programma.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin