Eerste namen Pop on Top 2024 bekend - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

Weergegevensbron: Maastricht weer vandaag
15-11-2023
Deel dit op:

Eerste namen Pop on Top 2024 bekend

VALKENBURG – De 12e editie van Pop on Top komt eraan, op 18 en 19 mei 2024 is het weer tijd om naar de Cauberg van Valkenburg te reizen. Daar kun je komend jaar gaan genieten van diverse acts, regionale allure en bourgondische gezelligheid. Tussen de eerste namen staan onder meer Rowwen Hèze, Clouseau, Roberto Jacketti & the scooters, Bläck Fööss (D), en meer. Naast deze namen heeft het festival op beide dagen knallende afsluiters met op de zaterdag Lucas & Steve en op zondag niemand minder dan The Dirty Daddies. De Early Bird tickets gaan in de verkoop komende vrijdag, 17 november om 12:00 uur.

Rowwen Hèze, Lucas & Steve en The Dirty Daddies zijn voor het festival oude bekenden. Alle drie hebben ze namelijk in de afgelopen jaren al eens op de mainstage van het festival mogen staan. Dit pinksterweekend komen ze allemaal terug met een nog betere show.

Terug van weg geweest zijn ook Clouseau en Roberto Jacketti & the scooters. Niet terug van weg geweest van het festival, maar weer terug om oudere bekende hits op te gaan treden. In 2024 brengt pop on top ons een klein beetje terug naar de jaren 80 en kunnen we weer feesten als nooit tevoren.

Naast nationale én internationale topacts zijn er dit jaar ook fantastische tribute- en coverbands te vinden op het festival. Dit jaar verwelkomt het festival op de feestweide onder andere de ABBA-girls, Bad Medicine (Bon Jovi), In Your Honor (Foo Fighters) en Steam Sister. Zij zorgen ervoor dat je favoriete nummers van de grootste artiesten ook een podium krijgen in Zuid Limburg.

De Pop on Top beleving
Pop on Top kent een breed scala aan indrukwekkende artiesten als Guus Meeuwis, Golden Earring, Racoon, Kensington en, daaraan afgelopen jaar toegevoegde, Nena. Dit is niet het enige wat pop on top zo succesvol maakt. De sfeer, het warme lentezonnetje, bourgondische gezelligheid en het samenkomen. Een uniek festival, met voor ieder wat wils. Het festival staat voor verbondenheid en trots en Pop on Top hoopt ook van deze 12e editie een onvergetelijk feest te kunnen maken.

Pop on Top heeft 3 stages, ieder met zijn eigen charme. De grootste namen staan op de Mainstage en zorgen voor de nodige lentekriebels bij alle bezoekers. Op de feestweide is het een groot feest, met de allerbeste tribute acts en natuurlijk ontbreekt dit jaar ons welbekende bruincafé ‘Café Nol’ niet, dat zorgt voor een intieme en gezellige sfeer.

Tickets
Early Bird tickets voor Pop on Top gaan in de verkoop op vrijdag 17 november om 12:00 uur. Meer informatie is te vinden op www.popontop.nl


Ook in het nieuws