Eerste virtuele restaurant van Limburg in Kerkrade - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
03-08-2020, 23:11
 

Meest bewolkt
15°C
gevoelstemperatuur: 14°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 71%
windsnelheid: 1 bft NNW
UV-Index: 0
zonsopgang: 06:06
zonsondergang: 21:19
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
12-05-2020
Deel dit op:

Eerste virtuele restaurant van Limburg in Kerkrade

KERKRADE – Van Tapas Mixta tot Happy Burger: het eerste virtuele restaurant van Limburg opent haar (digitale) deuren op donderdag 14 mei 2020. Onder de naam “Happy Guys” starten Kenny Mordang (mede-eigenaar Essential Festival) en Music Dome (evenementenlocatie in het Roda JC Stadion) het virtuele restaurant waar “thuis uiteten” als beleving centraal staat.

De gerechten worden bereid in de keuken van de evenementenlocatie Music Dome (gelegen in het Roda JC Stadion), vanaf daar is het mogelijk om af te halen of bestellingen te laten bezorgen.

De gerechten en smaakbeleving zijn volledig toegespitst op de “thuis uiteten” beleving. “We zorgen voor lekkere, kleurrijke Instagram-waardige gerechten, denk bijvoorbeeld aan een hamburger met gekleurd burgerbroodje, uienring topping; afgeleverd in vrolijke kleurrijke verpakkingen.” Aldus Kenny Mordang.

Naast de smakelijke beleving van de gerechten zal er ook gezorgd worden voor online entertainment. Vrijdag 15 mei is de “Grand Opening” middels een digitale livestream. “Omdat grote samenkomsten voorlopig niet mogelijk zijn willen we onze gasten the next best thing bieden; meer livestream ervaringen. Live vanuit Music Dome mag je vrijdag onze keuken én een of meerdere bekende Dj’s op je beeldscherm verwachten.”

Coronacrisis
Vanwege de impact van de coronacrisis op de evenementensector werden er door de evenementenlocatie Music Dome meerdere “1,5 meter samenleving” concepten bedacht waarvan “Happy Guys” er één is, zo laat de locatie weten. Ook liggen er meerdere concepten op de plank die de behoefte van “het nieuwe uitgaan” moeten gaan vervullen, zodra de situatie dat weer toelaat.

Openingstijden
De openingstijden zijn van donderdag t/m zondag, elke dag van 17:00 tot 21:00. Bestellen kan via happyguys.nl en bezorging is contactloos.

Foto: Joris Raaijman


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin