First Dates dinner bij De Beren Roermond | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
14-07-2020, 16:33
 

Bewolkt
21°C
gevoelstemperatuur: 21°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 45%
windsnelheid: 0 bft WZW
UV-Index: 1
zonsopgang: 05:40
zonsondergang: 21:46
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
17-02-2020
Deel dit op:

First Dates dinner bij De Beren Roermond

ROERMOND – Restaurant De Beren Roermond speelt op woensdagavond 18 maart tientallen keren voor Cupido. Tijdens een speciale First Dates-avond kunnen potentiële koppels komen daten en eten in de welbekende horecagelegenheid aan De Markt.

Tv-programma
Gebaseerd op het populaire tv-programma First Dates heeft eigenaresse Sanne Cox bedacht om afspraakjes te regelen voor singles uit Roermond en de regio: ,,Geïnteresseerden van jong tot oud kunnen zich opgeven door een vragenlijst in te vullen en aan de hand van de antwoorden gaat het team matches maken. De eerste 30 aanmeldingen hebben we al binnen!”.

De date
Tijdens de date worden de koppels een handje geholpen, omdat een eerste date natuurlijk heel spannend kan zijn. ,,Op tafels komen kaartjes te staan met vragen die de koppels aan elkaar kunnen stellen om ongemakkelijke stiltes te voorkomen. In tegenstelling tot de bekende variant van tv is dit First Dates dinner ook zonder camera’s. De enige getuigen zijn de andere koppels en medewerkers van het restaurant.”, aldus Cox. Tijdens de date kunnen de gasten genieten van alle gerechten van de kaart, waarna ze er samen uit zullen moeten komen wie uiteindelijk het diner gaat betalen of dat ze de rekening delen.

Na het afspraakje wordt hen door De Beren gevraagd of er een tweede date in zit. ,,Als er een vonk is ontstaan, gaan wij zeker kijken of we het een vervolg kunnen geven.”, verzekert Cox, “En daar blijft het niet bij. Onder de deelnemers wordt een Sharing Dinner voor twee personen verloot!”.

Opgeven
Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 7 maart opgeven door het formulier (https://forms.gle/hUT9Kc7dz3pWeJvp8) in te vullen en wanneer het restaurant een match heeft gevonden, wordt er een uitnodiging verstuurd.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin