Flikken Maastricht dringend op zoek naar stoere inline-skaters | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
30-05-2020, 07:54
 

Stortbuien
13°C
gevoelstemperatuur: 14°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 54%
windsnelheid: 1 bft O
UV-Index: 2
zonsopgang: 05:30
zonsondergang: 21:40
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
18-06-2012
Deel dit op:

Flikken Maastricht dringend op zoek naar stoere inline-skaters

MAASTRICHT – Kun je skaten als de beste en ben je niet voor de buis weg te slaan als Angela Schijf en Victor Reinier in de televisieserie Flikken Maastricht hun onverschrokkenheid tonen? Grijp dan nu je kans, want de producent van de best bekeken Nederlandse politieserie van dit moment, is dringend op zoek naar vijf stoere inline-skaters. De bedoeling is dat zij een figurantenrol gaan spelen in een van de afleveringen die momenteel in Maastricht worden opgenomen, meldt de site filmfiguranten.nl.

Wie zich geroepen voelt moet er wel snel bij zijn, want de opnames zijn al komende woensdag, zo valt uit de summiere informatie op te maken. Rijk zul je er niet van worden,  want je krijgt er niet voor betaald, maar je eerste schreden in de filmwereld zijn gezet. Bovendien krijg je een uniek kijkje in de ‘keuken’ van  de immens populaire televisieserie en een DVD-box met eerdere afleveringen op de koop toe.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin