Flikken Maastricht genomineerd voor Gouden Televizier-Ring | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
30-05-2020, 07:27
 

Bewolkt
12°C
gevoelstemperatuur: 11°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 57%
windsnelheid: 1 bft O
UV-Index: 1
zonsopgang: 05:30
zonsondergang: 21:40
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
01-10-2013
Deel dit op:

Flikken Maastricht genomineerd voor Gouden Televizier-Ring

HILVERSUM – In RTL Boulevard zijn gisteravond alle genomineerden in de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2013 bekendgemaakt. Flikken Maastricht blijkt een van de kanshebbers te zijn.  

De spanning werd flink opgebouwd in RTL Boulevard. Uiteindelijk mocht presentatrice van het Televizier-Ring Gala Kim-Lian van der Meij onthullen welke programma’s zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

Als eerste onthulde Kim-Lian de naam van Wie is de Mol? (AVRO). Via een liveverbinding met RTL Boulevard was te zien dat Art Rooijakkers gelijk een flesje champagne open knalde. Hij hoopt dat Wie is de Mol? dit jaar de traditie breekt en de Ring eindelijk mee naar huis neemt. Het is inmiddels de zevende keer dat het programma genomineerd is.

De dramaserie Divorce (RTL4) is dit jaar voor het eerst genomineerd. Daar stonden hoofdrolspelers Dirk Zeelenberg en Jeroen Spitzenberger wel even van te kijken. Dirk liet weten: “Het is verbijsterend. Ik ben überhaupt nog nooit bezig geweest met zo’n prijs, dat we nu in aanmerking komen is geweldig!”

Flikken Maastricht (TROS) heeft dit jaar voor het eerst een podiumplek veroverd in de verkiezing. Victor Reinier weet wel waarom: “We hebben de afgelopen zeven jaar een plek veroverd waar men niet meer omheen kan.” Ook riep hij het hele zuiden op om te stemmen op de politieserie.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin