GaiaZOO vanaf 1 juni weer open! | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
07-07-2020, 19:23
 

Meest bewolkt
19°C
gevoelstemperatuur: 18°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 52%
windsnelheid: 1 bft WNW
UV-Index: 0
zonsopgang: 05:33
zonsondergang: 21:51
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
29-05-2020
Deel dit op:

GaiaZOO vanaf 1 juni weer open!

KERKRADE – Op maandag 1 juni opent GaiaZOO de deuren weer na de noodgedwongen sluiting vanaf medio maart dit jaar. Hoewel er in het hele land al vele dierentuinen en pretparken eerder zijn opengegaan, kiest de dierentuin er bewust voor om zo goed mogelijk open te gaan en niet zo snel mogelijk.

Pas vanaf 1 juni mogen in Nederland, met inachtneming van de RIVM-regels, de terrassen weer worden opengesteld en wij willen jou de gelegenheid bieden om onze mooie dierentuin te ervaren zoals je gewend was: genietend van de dieren en de groene omgeving, maar ook van een kopje koffie met gebak of een broodje op één van onze mooie terrassen. Daarnaast is een heropening op 1 juni voor ons ook een bijzonder moment, omdat het dan exact 15 jaar geleden is dat de dierentuin officieel geopend werd door Prinses Margriet. De corona-crisis heeft alle feestelijke momenten en evenementen die we in dat kader hadden gepland onmogelijk gemaakt, maar we houden goede moed, hebben vertrouwen in de toekomst en kijken ernaar uit jullie weer te mogen ontvangen in onze prachtige ZOO!
Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin