Hart onder de riem voor alle helden die zorgen | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
07-06-2020, 07:28
 

Bewolkt
11°C
gevoelstemperatuur: 7°C
luchtdruk: 1000 mb
vochtigheid: 71%
windsnelheid: 3 bft ZW
UV-Index: 0
zonsopgang: 05:25
zonsondergang: 21:48
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
30-03-2020
Deel dit op:

Hart onder de riem voor alle helden die zorgen

Tienduizenden bloeiende violen vormen een groot hart in Kasteeltuinen Arcen

ARCEN – Tienduizenden viooltjes begroeten elk jaar de eerste bezoekers van Kasteeltuinen Arcen. Vanwege het coronavirus is de seizoen opening, die gepland stond op 1 april, uitgesteld. De viooltjes die momenteel volop in bloei staan in het park, vormen daarom dit jaar een hart van violen voor alle helden die zorgen. Een geste aan zorgmedewerkers, maar ook andere helden die op hun manier zorgen dat essentiële taken doorgaan. Kasteeltuinen Arcen wil hen hiermee een hart onder de riem steken.

Viooltjes: symbool voor het voorjaar, voor nederigheid en bescheidenheid. De meer dan tienduizenden viooltjes die normaliter de start van het tuinseizoen van Kasteeltuinen Arcen inluiden, zijn dit jaar door het tuinteam van Kasteeltuinen Arcen in een enorm groot hart geplaatst. Op deze manier wil Kasteeltuinen Arcen alle mensen die bijdragen aan het bestrijden van het coronavirus steunen.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin