Henk rolt 100 km voor Kasteelpark Born | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
07-06-2020, 07:58
 

Bewolkt
11°C
gevoelstemperatuur: 7°C
luchtdruk: 1000 mb
vochtigheid: 76%
windsnelheid: 3 bft ZW
UV-Index: 1
zonsopgang: 05:25
zonsondergang: 21:48
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
23-04-2020
Deel dit op:

Henk rolt 100 km voor Kasteelpark Born

BORN – De afgelopen tijd hebben vele bezoekers en ondernemers het Kasteelpark Born gesteund om ons door de coronacrisis te helpen. 

Op zondag 3 mei is er een nieuwe grote steunactie. Voor het Kasteelpark rolt Henk Baggen, vrijwilliger kindereducatie in ontdekkingshut de “Wasjbear” in het Kasteelpark, 100 km in zijn handbewogen rolstoel. Hoewel Henk al 34x de Kennedymars in zijn rolstoel heeft volbracht, wordt dit toch een extra uitdaging voor hem.

Henk start zijn tocht om 6 uur ‘s morgens. De route voert door onze directe omgeving: Born, Buchten, Holtum, Susteren, Nieuwstadt, Sittard, Guttecoven en Graetheide. Deze route van 25 km lengte legt Henk vier keer af. Rond 17 uur verwacht Henk klaar te zijn met zijn monstertocht.

Vanwege de Coronacrisis wordt het een eenzame tocht voor Henk.  Onderweg hangen op verschillende punten banners van het Kasteelpark om Henk aan te moedigen.
Als begeleider rijdt op de achtergrond onze mascotte Archie de uil in een busje van het park mee, maar er zijn geen ontmoetingsplaatsen onderweg voorzien. Zwaaien mag natuurlijk wel!

Belangstellenden kunnen een bijdrage per km sponsoren of een totaalbedrag, elk bedrag is daarbij welkom! Wilt u deze bijzondere, sportieve actie steunen, kijk dan op de website van het Kasteelpark onder “Steun het park”. Kijk bij donatie en maak een bedrag over onder vermelding van “100 km rollen”. Onder de sponsoren van de tocht worden 4 jaarkaarten voor het Kasteelpark verloot.

Medewerkers van het park wensen Henk veel succes bij zijn tocht!


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin