Limburgs Landschap annuleert excursies en vrijwilligersactiviteiten met groepen vanwege coronavirus | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
08-07-2020, 00:29
 

Bewolkt
15°C
gevoelstemperatuur: 15°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 82%
windsnelheid: -1 bft N
UV-Index: 0
zonsopgang: 05:33
zonsondergang: 21:51
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
12-03-2020
Deel dit op:

Het Limburgs Landschap annuleert excursies en vrijwilligersactiviteiten met groepen vanwege het coronavirus

LANDGRAAF – Vanwege de huidige ontwikkelingen van het coronavirus voelt Stichting het Limburgs Landschap zich genoodzaakt om tot nader orde alle excursies en activiteiten af te gelasten. Hiermee volgen wij de landelijke keuzes die wij zien bij onze collega-organisaties.

Wekelijks vinden er excursies en groenactiviteiten plaats om mensen te laten genieten van ons Limburgs landschap. Hoewel het deelnemersaantal per activiteit verschilt kunnen groepen soms erg groot worden. Daarom vinden wij het gezien de huidige ontwikkelingen van het coronavirus niet verantwoord om onze activiteiten door te laten gaan. We doen even pas op de plaats en hopen dat we na deze uitbraakperiode iedereen weer mogen verwelkomen tijdens onze activiteiten. Op de website en facebook van Het Limburgs Landschap wordt verder over de ontwikkelingen gecommuniceerd.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin