Hittemaatregelen Aannemerscombinatie Buitenring Parkstad Limburg | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
11-10-2019, 20:06
 

Bewolkt
16°C
gevoelstemperatuur: 12°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 72%
windsnelheid: 4 bft ZW
UV-Index: 0
zonsopgang: 07:53
zonsondergang: 18:54
Meer verwachtingen...
 
02-07-2015
Deel dit op:

Hittemaatregelen Aannemerscombinatie Buitenring Parkstad Limburg

 

PARKSTAD-LIMBURG – De hitteperiode dwingt ook de Aannemerscombinatie van de Buitenring Parkstad Limburg tot het treffen van passende maatregelen. De maatregelen worden genomen om de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van de medewerkers op de bouwplaats te garanderen.

De medewerkers in het veld staan de komende dagen immers langdurig bloot aan de brandende zon. Zo wordt extra water en zonnecrème ter beschikking gesteld en is aangepaste, dunne, werkkleding toegestaan, uiteraard met inachtneming van de veiligheid. Daarnaast wordt met bepaalde buitenwerkzaamheden zo’n 1 tot 2 uur eerder gestart dan normaal. Dit gebeurt op plekken waar het kan, bijvoorbeeld daar waar omwonenden nauwelijks of geen (geluids)overlast ondervinden van de werkzaamheden, of op plekken waar geasfalteerd moet worden.

De extreme hitte, die ook nog tot de volgende week aanhoudt, heeft de doorslag gegeven tot het treffen van deze bijzondere maatregelen. Ook het Nationaal Hitteplan, dat sinds afgelopen dinsdag in werking is getreden, heeft daaraan bijgedragen.

Bron en meer info: www.buitenring.nl


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin