Hoge score gerenoveerd Mosaqua - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

,
 


gevoelstemperatuur:
luchtdruk:
vochtigheid: %
windsnelheid:
UV-Index:
zonsopgang:
zonsondergang:
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
31-10-2013
Deel dit op:

Hoge score gerenoveerd Mosaqua

GULPEN – Nv vrijetijdscentrum Gulpen liet afgelopen maand een groot tevredenheids onderzoek doen onder de klanten van Mosaqua. Van de 1000 verspreide enquêtes onder zowel de doelgroepzwemmers als de recreatieve zwemmers, werd 40% ingeleverd. Uitkomst van het onderzoek gaf een totaal score van 8,1 voor het gerenoveerde Subtropisch zwemparadijs Mosaqua in Gulpen.

Directeur Kaanen is uitermate tevreden met dit prachtige resultaat. Dit resultaat geeft niet alleen aan dat er juiste keuzes zijn gemaakt bij de renovatie, maar ook dat de gasten van Mosaqua in de eerste 6 maanden na de opening het zwembad met dit mooie cijfer waarderen. Uiteraard is dit ook een geweldig compliment naar het totale personeel van Mosaqua aldus Kaanen.

Met een 8,5 voor het doelgroepzwemmen scoort het zwemonderwijs vooral in de vriendelijkheid, bekwaamheid en uitstraling van het personeel boven gemiddeld. Ook is men zeer tevreden over de inhoud en opbouw van de lessen. De vόόr de verbouwing ontbrekende wachtruimte voor ouders is ondervangen in het nieuwe bezoekersterras met gratis Wi-Fi, waar ouders inmiddels volop gebruik van maken. Men geeft verder aan zich thuis te voelen bij Mosaqua en zou het doelgroepzwemmen zeker aanbevelen bij vrienden.

Recreatief zwemmen bij Mosaqua wordt beoordeeld met een 7,7. Ook hier is de beste waardering voor de bekwaamheid en vriendelijkheid van het personeel. Men is tevreden over de gehele accommodatie zowel in sfeer als hygiëne. In het verleden waren de hygiëne en de veel voorkomende defecten aan de attracties een belangrijk minpunt. Deze minpunten zijn nu keurig weggewerkt en Mosaqua scoort nu op het gebied van hygiëne prima met een 7,5. De nieuwe uitgebreide Wellness wordt erg gewaardeerd.

Mosaqua scoort dus een gemiddelde van 8,1 bij het gehele onderzoek onder de zwemmers. Dit onderzoek was het 1e grote onderzoek na de 7 maanden durende renovatie. Een prima start waarop we verder kunnen voortborduren in de toekomst.


Ook in het nieuws