Hontemerhof Vakantiewoningen wint Golden Award voor Beste Vakantiewoning van Nederland - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
25-09-2020, 09:33
 

Bewolkt
9°C
gevoelstemperatuur: 5°C
luchtdruk: 1000 mb
vochtigheid: 81%
windsnelheid: 2 bft Z
UV-Index: 1
zonsopgang: 07:29
zonsondergang: 19:28
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
03-10-2016
Deel dit op:

Hontemerhof Vakantiewoningen wint Golden Award voor Beste Vakantiewoning van Nederland

UTRECHT / MARGRATEN – Op donderdagavond 29 september werden door de internationale reisorganisatie Zoover.nl de jaarlijkse Zoover Awards uitgereikt. In een bomvolle Winkel van Sinkel in hartje Utrecht waren de tien best scorende accommodaties per categorie – hotels, campings, vakantieparken, vakantiewoningen – uitgenodigd voor de definitieve uitslag.

Gedurende de afgelopen zomermaanden konden gasten hun stem en cijfer uitbrengen op hun favoriete vakantiebestemming. Meer dan 55.000 mensen hebben hun stem uitgebracht op de ruim 3000 deelnemende accommodaties.

In de categorie Vakantiehuis ging de Golden Award voor het beste vakantiehuis van Nederland naar Hontemerhof vakantiewoningen uit Honthem-Margraten. Met de zeer hoge waarderingsscore van gemiddeld 9,80 lieten zij alle concurrenten uit het land achter zich. Een prachtige waardering voor het bedrijf dat sinds 2008 haar gasten ontvangt in de mooie rijksmonumentale carréboerderij in het gehucht Honthem in de Zuid-Limburgse gemeente Eijsden-Margraten. Daar in het fraaie Heuvelland kunnen de gasten dus prima tot rust komen en genieten van het landschap om te fietsen of te wandelen in de nabijheid van steden als Maastricht, Aken en Luik.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin