Huis voor de Kunsten haakt aan bij de wedstrijd Ode aan het Landschap– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
04-12-2021, 12:13
 

Meest bewolkt
6°C
gevoelstemperatuur: 5°C
luchtdruk: 1000 mb
vochtigheid: 87%
windsnelheid: 1 bft ZZO
UV-Index: 1
zonsopgang: 08:22
zonsondergang: 16:33
Meer verwachtingen...
 


Autumn 2- 120 x 600
16-03-2021
Deel dit op:

Huis voor de Kunsten haakt aan bij de wedstrijd Ode aan het Landschap

ARCEN – In het jaar dat Stichting het Limburgs Landschap 90 jaar bestaat, promoot de stichting samen met Het Limburgs Museum en de toeristische sector de schoonheid van onze provincie. Samen met partners brengen zij daarom een Ode aan het Landschap in een jaar vol activiteiten, waaronder een creatieve wedstrijd. Het Limburgs Landschap is blij dat het Huis voor de Kunsten nu is aangehaakt bij deze wedstrijd en roept amateurkunstenaars op om ook een Ode aan het Landschap te brengen.

Samenwerking
Het Huis voor de Kunsten vervult dé provinciale steunfunctie voor de Limburgse cultuursector (kunsten en erfgoed). Daarom zijn zij de perfecte partner om samen met Het Limburgs Landschap de jubileumwedstrijd Ode aan het Landschap te organiseren. Foto’s, dans, schilderijen, gedichten, sculpturen of welke culturele uiting ook, alle inzendingen zijn welkom. De eerste Odes aan de gebieden van Het Limburgs Landschap komen al binnen en getuigen van een grote diversiteit aan talent in de provincie. De mooiste Odes worden tentoongesteld of opgevoerd in Kasteeltuinen Arcen. De nieuwe tentoonstelling “Ode aan Het Limburgs Landschap” zal vanaf 31 juli, de verjaardag van Het Limburgs Landschap, starten in Kasteeltuinen Arcen.

Inzenden
Stuur jouw tekst, foto of video van je Ode naar ode@limburgs-landschap.nl onder vermelding van “Ode aan Het Limburgs Landschap”. Vermeld bij je inzending het soort kunstwerk, gebruikte materialen, de formaten, uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en, indien dit niet blijkt uit je Ode, het betreffende natuurterrein of monument van Het Limburgs Landschap. Je kunt tot 1 juli jouw werk insturen. Daarna sluit de wedstrijd en worden de kunstwerken geselecteerd en de prijzen toegekend. Kijk voor meer informatie en de algemene voorwaarden op www.limburgs-landschap.nl/ode.

Foto: Ode aan het Reigersbroek door Toos Verhaegh


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin