Inschrijving processie The Passion 2020 open! | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
06-06-2020, 07:06
 

Deels zonnig
9°C
gevoelstemperatuur: 4°C
luchtdruk: 1000 mb
vochtigheid: 87%
windsnelheid: 3 bft ZZW
UV-Index: 1
zonsopgang: 05:25
zonsondergang: 21:47
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
28-01-2020
Deel dit op:

Inschrijving processie The Passion 2020 open!

ROERMOND – De inschrijving voor de processie van The Passion in Roermond is open! Ook dit jaar zoekt, het jaarlijkse tv-evenement op Witte Donderdag, mensen die willen meelopen in de processie. 

The Passion vindt dit jaar plaats in Roermond. Het paasverhaal over de laatste uren van Jezus, dat door bekende Nederlandse artiesten wordt verbeeld en gezongen, wordt voor de tiende keer opgevoerd. Tijdens de opvoering dragen verschillende mensen een lichtgevend kruis in een optocht door de stad.

Wanneer is de processie?
De processie is een onderdeel van het live televisie-evenement van The Passion en vindt plaats op donderdag 9 april 2020. De uitzending is om 20.30 uur op NPO 1.

Wie kunnen zich opgeven?
Iedereen die enthousiast is over The Passion en de boodschap van hoop en verbinding wil uitdragen, kan zich aanmelden voor de processie. Mensen lopen met heel verschillende persoonlijke drijfveren mee.

Waar moeten mensen aan voldoen?
Deelnemers moeten in staat zijn om de processie mee te kunnen lopen. Wie mindervalide is en een begeleider heeft, moet ook zijn of haar begeleider aanmelden.

Hoe kunnen mensen zich opgeven?
Via het inschrijfformulier op thepassion.nl


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin