Jeugdtheater zoekt jong talent - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
23-09-2020, 16:38
 

Bewolkt
23°C
gevoelstemperatuur: 21°C
luchtdruk: 1000 mb
vochtigheid: 46%
windsnelheid: 3 bft ZW
UV-Index: 1
zonsopgang: 07:25
zonsondergang: 19:32
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
19-09-2019
Deel dit op:

Jeugdtheater zoekt jong talent

LANDGRAAF – Ben je dol op toneelspelen en wil je er alles over leren? Dan ben je bij de Jeugdtheaterschool Landgraaf op je plek. Van Sneeuwwitje tot Grease tot Romeo en Julia, van improvisatie-theater tot musical tot teksttheater, alles is mogelijk in Theater Landgraaf. 

Ervaar hoe geweldig het is om op een podium te staan en applaus te krijgen na afloop van je voorstelling.

De Jeugdtheaterschool start eind september (vanaf maandag 23 sept) met de eerste lessen en repetities. Wil je een gratis proefles volgen? Dat kan! Meld je aan via info@theaterlandgraaf.nl of bel: tel. 045-5310929 (Mira Beckers, ma t/m vr 10-12 uur)

Jeugdtheater Landgraaf heeft 9 lesgroepen ingedeeld naar leeftijd én interesse. Vanaf 6 jaar kun je er al terecht. Op de website www.jeugdtheaterlandgraaf.nl kun je zien welke groepen er zijn en op welke dag er les wordt gegeven.

Drama en Theatermaken
Voor de creatieve geesten onder ons zijn er natuurlijk de dramalesgroepen. Naast leren toneelspelen staat daar ook improviseren en ‘theater maken’ op het programma.

Vanaf 6 t/m 33 jaar kan men terecht in de diverse toneel(les)groepen.

Musicals
Tieners en Jongeren die dol zijn op zingen, dansen én acteren komen ook volop aan hun trekken in het mooie theatertje in Ubach over Worms. In de musical-groepen krijgen de cursisten les van een drama-docente én een zangdocente én een dansdocente.

Feest!
In 2020 bestaat het jeugdtheater 25 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren met bijzondere activiteiten náást het reguliere lesplan. Met workshops en excursies, die FEEST zijn voor de jongste leerlingen, UITDAGING bieden voor de oudere leerlingen en INSPIREREND zijn voor de eigen docenten.

Kortom, genoeg redenen om je aan te melden voor een proefles en zèlf te ervaren hoe leuk theatermaken, toneelspelen, zingen, bewegen en dansen in Theater Landgraaf is.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin