Kasteelpark Born Zilveren Uitje van Limburg 2021– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
14-04-2021, 01:13
 

Helder
3°C
gevoelstemperatuur: 2°C
luchtdruk: 1030 mb
vochtigheid: 69%
windsnelheid: 0 bft ONO
UV-Index: 0
zonsopgang: 06:44
zonsondergang: 20:31
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
05-02-2021
Deel dit op:

Kasteelpark Born Zilveren Uitje van Limburg 2021

BORN – Voor het elfde jaar organiseerde het Land van ANWB de verkiezing voor het Leukste uitje van Limburg. Kasteelpark Born deed voor de 8e keer mee en eindigde de voorgaande jaren steeds in de top 3 van Limburg. De uitreiking vond dit jaar online plaats.

Alle tien genomineerden van Limburg waren uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Via een beeldscherm werden de genomineerden gepresenteerd en vervolgens werden de winnaars bekend gemaakt door presentatrice Stella Gommans.

Als Bronzen Uitje rolde Mind Mystery uit Horst uit de hoge hoed. Het Kasteelpark werd het Zilveren Uitje en Kasteeltuinen Arcen het Gouden Uitje van 2021.

Op het rapport van Kasteelpark Born prijken twee achten en drie negens. Uit de reviews blijkt onder meer dat de bezoekers enorm genieten van de sfeer in het park, zien dat de dieren goed verzorgd worden, dat de voorzieningen voor jong en oud op prijs worden gesteld, ze blij zijn dat de hond welkom is en dat ze uitermate tevreden zijn over de klantvriendelijkheid van de medewerkers.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin