Kasteelpark Born Zilveren Uitje van Limburg 2022– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
29-11-2022, 15:47
 

Meest bewolkt
8°C
gevoelstemperatuur: 8°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 0 bft WSW
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:15
zonsondergang: 16:36
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
  • Door de Gulp te verbreden en aanpassingen te doen in de kern van Slenaken, is het dorp in de toekomst beter beschermd tegen wateroverlast.
21-02-2022
Deel dit op:

Kasteelpark Born Zilveren Uitje van Limburg 2022

Voor het twaalfde jaar organiseerde het Land van ANWB de verkiezing voor het Leukste uitje van Limburg. Ook dit jaar was de bekendmaking via een livestream die werd gepresenteerd door de Limburgse Stella Gommans.  

Kasteelpark Born werd verkozen tot Zilveren Uitje van Limburg!

Als Bronzen Uitje rolde Mind Mystery uit Horst uit de hoge hoed en Kasteeltuinen Arcen werden verkozen tot het Gouden Uitje van 2022.

We willen iedereen die op ons gestemd heeft ontzettend bedanken. Mede namens uw steun hebben we deze prijs gewonnen. Op het rapport prijken drie vette achten en twee negens. Uit de reviews blijkt dat u enorm geniet van de sfeer in het park, de goede leefomstandigheden voor de dieren, de toegankelijkheid voor jong en oud, dat uw hond welkom is en dat u uitermate tevreden bent over de klantvriendelijkheid van onze medewerkers. Tips die we meekregen is onder meer aandacht voor gezondere eetvarianten in de horeca. Dit heeft onze aandacht. Ook het vinden van een parkeerplek wordt een aantal keer genoemd als verbeterpunt. Hiervoor wijzen we u graag door naar de Markt in Born. Ook zien we dat we nog extra uitleg moeten geven over het “onkruid” in het park (dat stiekem toch geen onkruid is, maar een waardplant voor insecten).

Openingstijden
We zitten nog net in de winterperiode. Op woensdag 23 en zaterdag 26 februari is het park open van 10 – 17 uur.
Van 27 februari t/m 1 maart is het park vanwege de Carnaval gesloten.
Vanaf 2 maart is het park weer dagelijks open van 10 – 18 uur.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin