Kerkraadse carnavalsoptocht op L1TV - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

Maastricht-Aachen Airport
30-03-2023, 16:03
 

Stortbuien
14°C
gevoelstemperatuur: 10°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 76%
windsnelheid: 3 bft SW
UV-Index: 1
zonsopgang: 07:18
zonsondergang: 20:06
Meer verwachtingen...
 
20-01-2016
Deel dit op:

Kerkraadse carnavalsoptocht op L1TV

KERKRADE – Na de goed bekeken uitzending van vorig jaar, kunnen ook dit jaar de carnavalsliefhebbers, die niet bij de optocht aanwezig kunnen zijn, genieten van D’r Jroeëse Tsog (de grote optocht) van Kerkrade op L1TV. De optocht wordt live uitgezonden op 7 februari aanstaande vanaf 13.00 uur op L1TV (Ziggo kanaal 30).

“De succesvolle samenwerking met L1 zetten we dit jaar voort zodat we niet alleen onze eigen inwoners, maar heel Limburg weer mee kunnen laten genieten van de kleurrijke optocht in Kerkrade. Het belooft weer een mooie uitzending te worden met veel “sjtiemmoeng, sjpas en plezeer”, aldus wethouder Tim Weijers (PR, marketing, communicatie en evenementen)

Uitzending
De registratie van de carnavalsoptocht zal vanuit meerdere cameraposities verzorgd worden in de omgeving van het raadhuis op de Markt. Het commentaar wordt verzorgd door Maurice Verbunt (oud stadsprins van Kerkrade) en Ruud Kleinen (presentator bij L1TV).

Wijkoptochten
Op zondag 6 februari 2016 trekken de optochten door de wijken Kerkrade-West en Eygelshoven. In Kerkrade-West vertrekt de optocht om 13.11 uur vanuit de Grachterstraat. De optocht van Eygelshoven vertrekt om 14.11 uur vanuit de Bongartstraat. Opnames van de optocht in Eygelshoven kunt u terugvinden op www.optochtcomiteeygelshoven.nl.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin