Lancering toeristische website gemeente Eijsden-Margraten | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
02-06-2020, 17:13
 

Zonnig
28°C
gevoelstemperatuur: 28°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 21%
windsnelheid: 0 bft N
UV-Index: 1
zonsopgang: 05:28
zonsondergang: 21:43
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
21-03-2019
Deel dit op:

Lancering toeristische website gemeente Eijsden-Margraten

EIJSDEN-MARGRATEN – In de week dat de lente begint, de periode dat het landschap ontwaakt en het toeristenseizoen voor de deur staat, is de website ontdekeijsdenmargraten.nl gelanceerd.

De gemeente Eijsden-Margraten ontwikkelde in samenwerking met VVV Zuid-Limburg deze nieuwe toeristische website. Doel van de website is om gasten op een belevende manier de mooiste plekken, cultuurhistorische informatie, bezienswaardigheden en de hotspots van de gemeente te laten ontdekken. Dit om geïnteresseerde bezoekers te stimuleren  om de gemeente te bezoeken, hier te verblijven en het liefst zo lang mogelijk.

Wethouder Gerry Jacobs: “Wij presenteren deze nieuwe, informatieve website voor toeristen en uiteraard ook voor onze inwoners. Met vele uitstapjes, bezienswaardigheden, attracties, evenementen, het bijzondere heuvellandschap en haar vele vergezichten én natuurlijk onze culturele parels”.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin