Margo de Kock nieuwe directeur ECI cultuurfabriek– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
24-09-2021, 21:32
 

Bewolkt
17°C
gevoelstemperatuur: 15°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 82%
windsnelheid: 2 bft ZW
UV-Index: 0
zonsopgang: 07:27
zonsondergang: 19:31
Meer verwachtingen...
 


Autumn 2- 120 x 600
28-07-2021
Deel dit op:

Margo de Kock nieuwe directeur ECI cultuurfabriek

ROERMOND – ECI cultuurfabriek heeft Margo de Kock aangenomen als nieuwe directeur. Zij zal per 1 oktober a.s. de dagelijkse leiding overnemen.

Op dit moment is Margo de Kock directeur van het Ronald McDonald Huis Maastricht. Daarvoor werkte zij in uiteenlopende functies voor MIK Kinderopvang en Maastricht UMC+. Ook vervulde zij diverse rollen in de cultuursector, onder andere als adviseur in Cultuurtank Limburg en als bestuurslid van het Pesthuys Podium.

Marcel Smeets, voorzitter van de RvB van Stichting ECI cultuurfabriek: “Wij zijn erg verheugd dat wij een ervaren en veelzijdige directeur als Margo kunnen verbinden aan ‘het mooiste cultuurhuis van Limburg’. Haar ervaring bij het Ronald McDonald Huis sluit uitstekend aan op de verbindende en betekenisvolle rol die ECI in de regio wil vervullen.”

Margo de Kock: “Ik herken in ECI cultuurfabriek veel dezelfde waarden als in mijn huidige werkplek: beide organisaties willen een gastvrij thuis zijn voor iedereen, ongeacht achtergrond, overtuiging of afkomst. In een prachtig, inspirerend gebouw bevinden zich niet alleen alle kunstdisciplines waar ik van hou onder één dak, maar wordt ook de basis voor heel veel (jonge) mensen gelegd om te leren kijken én maken. Ik zie er enorm naar uit om op die prachtige plek te gaan werken.”


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin