Mosaqua gaat voor Advance Communications - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

Maastricht-Aachen Airport
02-10-2023, 23:35
 

Helder
18°C
Apparent: 18°C
Druk: 1014 mb
Vochtigheid: 80%
Wind: 2 bft S
UV-Index: 0
Zonsopgang: 07:38
Zonsondergang: 19:14
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
01-03-2018
Deel dit op:

Mosaqua gaat voor Advance Communications

GULPEN – Subtropisch zwemparadijs Mosaqua in Gulpen gaat een samenwerking aan met Advance Communications voor het ontwerp en de bouw van een nieuwe website, online marketing en fotografie.

In de nieuwe samenwerking zal Advance Communications zorg dragen voor de realisatie van een spiksplinternieuwe responsive website, voorzien van drukte-indicator, agenda en nog veel meer. Deze vernieuwde website zal nog vóór het zomerseizoen gelanceerd worden. Rob Smeets, Communication Advisor bij Advance Communications is erg blij met de samenwerking met Mosaqua: “als oud-inwoner van Margraten heb ik ongeveer mijn hele jeugd doorgebracht in de wildwaterbaan van Mosaqua. Een prachtig subtropisch zwembad met faciliteiten voor jong en oud. Het maakt mij daarom zeer blij dat Mosaqua de keuze voor Advance Communications heeft gemaakt. Op dit moment beschikt Mosaqua over een druk bezochte website die niet het subtropische gevoel overbrengt dat je krijgt wanneer je een middag naar Gulpen gaat. Wij gaan de toekomstige bezoeker onderdompelen in het subtropische gevoel met een technisch verbeterde website, geoptimaliseerd voor search engines”.

Melanie Franssen, verantwoordelijk voor marketing & communicatie bij Mosaqua, sluit zich aan bij de woorden van Rob: “Wij waren op zoek naar een ervaren partner op het gebied van online marketing die ons het juiste gevoel gaf, maar ook net zo enthousiast is als dat ik ben en pro-actief met ons meedenkt. Wij zijn ervan overtuigd dat Advance Communications gaat zorgen voor een prachtig subtropisch eindresultaat!”

Meer informatie over Mosaqua? Kijk dan op www.mosaqua.nl.


Ook in het nieuws