Mosaqua licentie nationale zwemdiploma’s BREZ 2018 - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

Maastricht-Aachen Airport
02-10-2023, 22:59
 

Helder
18°C
Apparent: 18°C
Druk: 1014 mb
Vochtigheid: 81%
Wind: 2 bft S
UV-Index: 0
Zonsopgang: 07:38
Zonsondergang: 19:14
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
24-01-2018
Deel dit op:

Mosaqua licentie nationale zwemdiploma’s BREZ 2018

GULPEN – Mosaqua ontving na een uitgebreide audit vorige maand, vandaag een positief uitgebracht advies voor goedkeuring van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s (voorheen de Licentie Zwem-ABC). Deze nieuwe vorm richt zich meer op de zwemveiligheid en de lesinhoud is aantrekkelijker voor de kinderen.

Het zwembad voldoet aan de BREZ 2018 aangaande diplomazwemmen (oppervlakte minimaal 160 m2, waarvan 40 m2 minimaal 2 meter diep is). Hierin wordt o.a. gekeken naar de volgende zaken: de aanwezigheid van een gedragscode en het hanteren hiervan, een verklaring omtrent gedrag van de lesgevers (VOG), of men alle benodigde diploma’s bezit en tijdig bijgeschoold is. Ook wordt er inhoudelijk naar de lesplannen, visie en methodiek gekeken en naar de vorderingen die de kinderen maken. Tevens is er de mogelijkheid om aangepaste programma aan te bieden voor kinderen die extra aandacht nodig hebben.

Kortom een compleet pakket van eisen waaraan Mosaqua voldoet om nationaal erkende zwemdiploma’s te mogen uitreiken, bovendien zijn alle lesgevers bij Mosaqua gelicentieerde examinators. We kunnen dan ook met trost vermelden dat we op de website www.allesoverzwemles.nl vermeld staan als organisatie/accommodatie die in het bezit is van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s.


Ook in het nieuws