Mosaqua organiseert een Midzomernacht-Party - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

,
 


gevoelstemperatuur:
luchtdruk:
vochtigheid: %
windsnelheid:
UV-Index:
zonsopgang:
zonsondergang:
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
03-06-2013
Deel dit op:

Mosaqua organiseert een Midzomernacht-Party

GULPEN – Op vrijdag 21 juni vindt voor de eerste keer de Midzomernachtduik plaats. De Midzomernachtduik is een initiatief van de ZwembadBranche en verwijst naar het midzomernachtfeest, een bekend verschijnsel in met name de Scandinavische landen. Op deze dag viert men dat de zon niet onder gaat. Het midzomernachtfeest is eigenlijk een ode aan de zomer en voor de zwembaden een moment bij uitstek om de zomer in te luiden.

Op dit moment doen bijna 100 zwembaden in heel Nederland, aan dit evenement mee. Mosaqua is het enige Subtropische Zwemparadijs in Zuid Limburg dat aan dit initiatief mee doet. Elke zwembad stelt z’n eigen programma samen. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te zwemmen. En Mosaqua organiseert een Midzomernacht-Party ! Wij zorgen voor lekkere beats, extra fun, cocktails… en een LIVE-DJ!

Wilt u ook zwemmend de zomer inluiden? Kom dan 21 juni naar Mosaqua in Gulpen. De party duurt van 18.00 tot 1.00 uur. De entree bedraagt € 5,75. Vol = vol.

Meer informatie vindt je op https://www.facebook.com/#!/midzomernachtduik


Ook in het nieuws