Mosaqua scoort goed in Landelijke ANWB test - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
20-09-2020, 19:13
 

Zonnig
24°C
gevoelstemperatuur: 22°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 29%
windsnelheid: 1 bft ONO
UV-Index: 0
zonsopgang: 07:21
zonsondergang: 19:39
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
27-11-2018
Deel dit op:

Mosaqua scoort goed in Landelijke ANWB test

GULPEN – Mosaqua heeft als enige bad uit Limburg deelgenomen aan de ANWB zwemtest, waarbij 12 subtropische zwembaden getest werden op de funfactor, omgeving, prijs, aankleding en veiligheid. Mosaqua wordt hierin o.a. beloond om haar veiligheid door de aanwezigheid van onderwatercamera’s die slecht 2 van de 12 baden hebben.

Geen enkel bad is saai te noemen, maar ook hier scoort Mosaqua goed door de mix van glijbanen en de “wildwaterrivier”. Alle baden werden getest op E.coli (poepbacterie) en er deed een gespecialiseerd lab enkele steekproeven. De hygiëne voldeed bij alle baden. Bleken diverse zwembaden nog gladde vloeren te hebben, bij Mosaqua zijn de vloeren stroef genoeg om uitglijders te voorkomen.

De entreeprijs ligt onder het gemiddelde van € 11,30 p.p. en zelfs een heel stuk lager dan de Aqua parken met een uitschieter van € 23,95 p.p. Ook het parkeren is bij Mosaqua gratis, evenals het gebruik van de wellness. Met meerdere buitenbaden met glijbanen, ligweide én speelfaciliteiten worden we ook nog vermeld als extra zomertip!

Mosaqua is blij met deze score; “Spectaculaire kruising tussen glijbaan en wildwaterrivier” was het oordeel van de ANWB test. Daar zijn we best trots op en zeer zeker ook op de score voor veiligheid en toezicht.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin