Natte ParkCity Live zondag trekt ruim 4000 bezoekers - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

,
 


gevoelstemperatuur:
luchtdruk:
vochtigheid: %
windsnelheid:
UV-Index:
zonsopgang:
zonsondergang:
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
25-06-2012
Deel dit op:

Natte ParkCity Live zondag trekt ruim 4000 bezoekers

HEERLEN – Na een zonnige zaterdag moest ParkCity Live het zondag stellen met bijzonder natte weersomstandigheden. Tot de avonduren regende het onafgebroken en het festivalterrien veranderde in een grote modderpoel. Dat weerhield de 4000 bezoekers er niet van uit hun bol te gaan voor de diverse artiesten.

Rick Nolov (in de jaren tachtig ‘Ritchie & The Loosers’) startte op het hoofdpodium met hun typerende ska-muziek. Uiteraard ontbrak hun hitje ‘White Shoes’ niet. Daarna was het de beurt aan de Belgische formatie Customs. DeWollf vervolgde het programma op mainstage met, zoals we van hun bekend zijn, een weergaloze act.

Ilse DeLange – zij onderbrak de opnames van haar nieuwe cd speciaal voor PCL – bracht weer een sfeervol concert voor het inmiddels volgestroomd festivalterrein. Net als vorig jaar sloten de Coronas ParkCity Live af op het hoofdpodium.

Door het slechte weer trokken de acts in de festivaltenten de gehele dag veel mensen.

Ondanks de nattigheid op zondag kan de organisatie terugzien op een geslaagd festival.
Bijna 15000 bezoekers betekent een record voor het festival. Volgens organisator Hans Paul Nieskens zijn er dit jaar geen verliezen geleden. Binnenkort worden de data voor 2013 bekendgemaakt.

Klik HIER voor foto’s ParkCity Live 2012 dag 1
Klik HIER voor foto’s ParkCity Live 2012 dag 2


Rick Nolov met ‘White Shoes’


DeWolff


Memphis Maniacs


Ilse DeLange


Ook in het nieuws