Neverland Festival lanceert aftermovie en nieuwe datum | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
16-11-2019, 07:46
 

Meest bewolkt
1°C
gevoelstemperatuur: -1°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 86%
windsnelheid: 1 bft Z
UV-Index: 0
zonsopgang: 07:54
zonsondergang: 16:49
Meer verwachtingen...
 
14-09-2018
Deel dit op:

Neverland Festival lanceert aftermovie en nieuwe datum

LANDGRAAF – Neverland Festival, het gloednieuwe dancefestival dat dit jaar voor het eerst plaatsvond op Megaland Landgraaf, keert na een succesvolle eerste editie terug op 13 en 14 juli 2019. Dat maakt de organisatie bekend bij de lancering van de aftermovie.

Aftermovie
Maar liefst 15.000 bezoekers uit 16 verschillende landen bezochten Neverland Festival, een nieuw dancefestival waarbij muziek én beleving centraal staat. Met een line-up gevuld met internationale top-DJs, unieke podia (waaronder een boom in 3D uitgesneden – nog nooit eerder in Nederland vertoond) en enorme vuurwerkshows werden de zintuigen van de bezoeker volledig geprikkeld. Vandaag heeft de organisatie een 5 minuten durende aftermovie gelanceerd waarin men de sfeer kan herbeleven én de nieuwe editie (13 & 14 juli 2019) bekend gemaakt wordt. Bezoekers kunnen zich direct pre-registreren om nieuwe aankondigingen, kortingen en verrassingen te ontvangen. Zo kan de voorpret alvast beginnen!

Nieuw thema
Ook in 2019 mag de bezoeker een nieuw festivalthema verwachten met bijbehorende, unieke podia. De organisatie geeft nog niet veel prijs, maar belooft dat het de bezoeker aan niets zal ontbreken. Zo investeert men flink in een internationaal georiënteerde line-up met topartiesten uit de house, EDM- en techno scene. De informatie hierover zal in de komende maanden als eerste gepresenteerd worden aan bezoekers die zich pre-registreren op de Neverland website.

Eén ding wil de organisatie alvast beloven: ook in 2019 is Neverland Festival “Beyond Your Imagination”.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin