Neverland lanceert festival camping 'Luna Village' | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
08-07-2020, 03:33
 

Bewolkt
15°C
gevoelstemperatuur: 15°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 82%
windsnelheid: 0 bft ZW
UV-Index: 0
zonsopgang: 05:33
zonsondergang: 21:51
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
20-02-2019
Deel dit op:

Neverland lanceert festival camping ‘Luna Village’

LANDGRAAF – Neverland gaat de tweede editie in met een eigen camping. Van vrijdag 12 juli tot en met 15 juli is de camping genaamd ‘Luna Village’, geopend voor de festival bezoekers. Luna Village heeft een directe ligging naast het festival terrein, Megaland in Landgraaf. Aangezien Neverland vorige editie alleen al 16 verschillende nationaliteiten op bezoek had, was de keuze voor een camping al snel gemaakt.

Camping of Glamping
Neverland biedt naast het standaard campingticket volledige pakketten aan. Dit om het de welwillende bezoeker zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo hoeft men niet meer te slepen met de gehele camping inboedel. Maar kan men heel eenvoudig een tentje huren. Voor de ‘Glampers’ ofwel glamorous campers, zijn er volledige luxe tenten ingericht met alles er op en er aan. Denk hierbij aan een luchtbed, slaapzak, campingstoeltjes, zaklamp, tentslot en nachtrust in comfort. De organisatie geeft aan dat er voor ieder type kampeerder een type camping ticket is!

Muziekstijlen
Tijdens het weekend van 13 & 14 juli 2019 zal er EDM, trance, (tech) house, techno en nieuwkomer hardstyle te horen en te beleven zijn op het Megaland terrein in Landgraaf. Op deze manier is er rekening gehouden met de diverse wensen van de dance liefhebbers.

Line-up
Afgelopen vrijdag zijn de Limburgers; Lucas & Steve aangekondigd. Naast deze hit-na-hit scorende act, zullen er nog andere grote namen volgen. Zo ook is vandaag Nederlandse pionier van disco en house, Joost van Bellen aangekondigd.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin