Nieuwe voorzitter raad van toezicht SCHUNCK* - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

Maastricht-Aachen Airport
30-03-2023, 17:03
 

Meest bewolkt
13°C
gevoelstemperatuur: 7°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 87%
windsnelheid: 3 bft SW
UV-Index: 1
zonsopgang: 07:18
zonsondergang: 20:06
Meer verwachtingen...
 
05-09-2016
Deel dit op:

Nieuwe voorzitter raad van toezicht SCHUNCK*

HEERLEN – De heer Eke Zijlstra is per 1 september 2016 benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van Stichting SCHUNCK*.

De heer Zijlstra was voorheen werkzaam als bestuursvoorzitter van Atrium Medisch Centrum. Als voormalig voorzitter van de raad van toezicht van Cultura Nova is hij geen onbekende in het culturele veld.

De heer Zijlstra volgt de heer Jan van Dijk op als voorzitter. Vanwege het aanvaarden van een nieuwe functie als directievoorzitter bij Rabobank Peelland Zuid heeft hij zijn voorzitterschap van de raad van toezicht van Stichting SCHUNCK* beëindigd. Directie en medewerkers van SCHUNCK* danken de heer Van Dijk hartelijk voor zijn inzet en zijn zeer verheugd met zijn aanstelling van de heer Zijlstra als nieuwe voorzitter.

Sinds 1 januari 2016 fungeert SCHUNCK* als een zelfstandige Stichting. Daarbij is een Raad van Toezicht ingesteld om SCHUNCK* bij de staan. De raad van Toezicht bestaat, naast de nieuw benoemde voorzitter, uit: de heer Kor Bonnema (algemeen directeur en bestuurder), mevrouw drs. Nicolette Bartelink en mevrouw mr. Saskia van der Laak MMO (leden Raad van Toezicht).


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin