Officiële start renovatie Mosaqua - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

,
 


gevoelstemperatuur:
luchtdruk:
vochtigheid: %
windsnelheid:
UV-Index:
zonsopgang:
zonsondergang:
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
01-10-2012
Deel dit op:

Officiële start renovatie Mosaqua

GULPEN – Zojuist hebben wethouder Piet Franssen en directeur Bertil Kaanen“de stop” uit zwembad Mosaqua getrokken. Middels dit officiële moment werd het startsein voor de grootse renovatie van het Subtropisch Zwemparadijs gegeven en sluiten de NV vrijetijdscentrum, gemeente Gulpen-Wittem en de diverse externe firma’s de prima verlopen periode van voorbereiding af.

Het zwembad zal van 1 oktober 2012 tot eind april 2013 gesloten zijn voor deze renovatie. Naast onder andere nieuw sanitair, tegelwerk, omkleedcabines, komt er een totaal nieuwe entree en uiteraard worden de machinekamers gemoderniseerd met tal van energiebesparende maatregelen. Het hele bad wordt opnieuw gedecoreerd in diverse thema’s en sferen.

Tijdens de sluiting kunnen de meeste doelgroepen hun lessen gewoon volgen. Er is namelijk een alternatief gevonden in het nabijgelegen zwembad in Euverem. Dit bad ligt op slechts 2 kilometer afstand van Mosaqua.

Vanaf eind april 2013 zal Mosaqua haar deuren opnieuw openen en kunnen de recreanten en doelgroepzwemmers weer als vanouds terecht bij Mosaqua, maar dan in een compleet gemoderniseerd bad. De totale renovatie is gebudgetteerd op 5,9 miljoen euro.


Ook in het nieuws