Ook Kensington op ParkCity Live Festival - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

,
 


gevoelstemperatuur:
luchtdruk:
vochtigheid: %
windsnelheid:
UV-Index:
zonsopgang:
zonsondergang:
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
06-06-2014
Deel dit op:

Ook Kensington op ParkCity Live Festival

HEERLEN – Parkstad maakt zich weer op voor het leukste festival in de regio, 5 en 6 juli in Park Bekkerveld. Met nog precies 1 maand te gaan en de toevoeging van de razend populaire band KENSINGTON op zondag 6 juli is de line–up van PARKCITY LIVE 2014 compleet.

ParkCity Live vindt plaats op 5 en 6 juli op Park Bekkerveld te Heerlen. Artiesten die bevestigd zijn voor editie 2014: The Opposites, Racoon, Blaudzun, De Staat, Golden Earring, Rowwen Heze, Kensington, Ali-B (& Brownie Dutch, Yes-R en Daryll) , Douwe Bob, The Kik, Memphic Maniacs, Sven Feijen & Mc Handsome

Daarmee heeft ParkCity Live de winnaars van de Popprijs 2011 en 2012 en meerdere winnaars (6 in totaal) 3FM Awards op MainStage en is daar apetrots op!

In totaal zijn er deze editie 3 podia, waarvan MainStage de belangrijkste is. Podia 2 is een CultuurPodia (indoor) en vult de pauzes van MainStage. Podia 3 is een DanceStage (indoor). Op DanceStage onder andere: Sandro Silva, Jacob van Hage, Girls love Dj’s, Puresang, Roul and Doors en Ben Bastion.

Internet popmagazine Zef Magazine verzorgt daarnaast een ‘Unplugged’ stage, waar je kort kunt genieten van de upcoming Limburgse bands.

De inrichting op het festivalterrein zal zo zijn, dat de podia totaal geen geluidsoverlast hebben van elkaar, zodoende dat je ook nog ergens lekker kunt chillen in de zon!

De kaartverkoop is reeds gestart en verloopt zeer voorspoedig. De organisatie verwacht 15.000 bezoekers over 2 dagen. De ticketprijs blijft overigens zeer aantrekkelijk en ligt onder het landelijk gemiddelde van dit soort festivals.

Meer info: www.parkcitylive.nl


Ook in het nieuws