Oproep foto's mijnwerkersbaby's | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
06-06-2020, 05:18
 

Deels bewolkt
8°C
gevoelstemperatuur: 3°C
luchtdruk: 1000 mb
vochtigheid: 87%
windsnelheid: 2 bft ZZW
UV-Index: 0
zonsopgang: 05:25
zonsondergang: 21:47
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
22-08-2018
Deel dit op:

Oproep foto’s mijnwerkersbaby’s

HEERLEN – Het Nederlands Mijnmuseum is op zoek naar foto’s van mijnwerkersbaby’s die geboren zijn in de Vroedvrouwenschool Heerlen. In samenwerking met het Sociaal Historisch Centrum voor Limburg (SHCL) in Maastricht maakt het Mijnmuseum de fototentoonstelling over “Mijnwerkers & De Vroedvrouwenschool”. De tentoonstelling zal bestaan uit persoonlijke foto’s die mensen aandragen om het verhaal van het mijnwerkersgezin te vertellen.

Bent u oud-mijnwerker of mijnwerkerszoon of -dochter en heeft u foto’s en verhalen van de Vroedvrouwenschool (Sint Elisabethkliniek)? Bent u hier zelf geboren of zijn uw kinderen hier geboren en heeft u hier foto’s van? Of heeft u ander fotomateriaal dat een band heeft met de Vroedvrouwenschool en mijnwerkers(baby’s)? Zo ja, zou u deze foto(‘s) dan willen delen met een groot publiek?

Doe mee en stuur ons uw foto’s toe. Zo vertellen we samen het verhaal over de mijnwerkersbaby’s die geboren werden in de Vroedvrouwenschool te Heerlen.
Stuur voor 1 oktober uw foto’s en verhaal naar info@nederlandsmijnmuseum.nl. Ook kunt u contact opnemen met het museum via 045-5713707 of kom langs met uw foto’s (Mijnmuseumpad 2).

Foto: SHCL


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin