Prima sfeer tijdens eerste dag ParkCity Live - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

Weergegevensbron: Maastricht weer vandaag
17-07-2016
Deel dit op:

Prima sfeer tijdens eerste dag ParkCity Live

HEERLEN – Lekker weer en uitstekende artiesten waren dé ingrediënten voor een sfeervolle eerste dag van een uitverkocht ParkCity Live op het evenemententerrein Bekkerveld in Heerlen.

De winnaar van ‘We Aar Bek’ mocht het festival zaterdagmiddag om 12.45 uur openen en deed dat zeer overtuigend. Na puike muziek van Indian Askin was het de beurt aan Kovacs met haar rauwe stem. Het feest in Heerlen brak pas echt los tijdens de act van Lil’Kleine, Ronnie Flex en Mr. Polska. Daarna was het de beurt aan Typhoon, geen onbekende in Heerlen. De Zwolse groep van Glenn de Randamie zette een meer dan sfeervolle set neer.

Meer ingetogen maar daardoor zeker niet minder sfeervol was de performance van de Zeeuwse formatie Racoon. Jett Rebel was wat ons betreft het hoogtepunt van de PCL-zaterdag. Net als vorig jaar was ook dit optreden meer dan spetterend.

Bløf was een waardige afsluiter. Na iets minder bekend werk volgde de ene na de andere grote hit, luidkeels meegezongen door de menigte.

Kijk HIER voor een uitgebreide fotoreportage van dag 1 van ParkCity Live.


Ook in het nieuws