Puur Weijers & Weijers stopt bij De Klimboom– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
09-05-2021, 04:23
 

Bewolkt
14°C
gevoelstemperatuur: 12°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 71%
windsnelheid: 1 bft ZZO
UV-Index: 0
zonsopgang: 05:57
zonsondergang: 21:11
Meer verwachtingen...
 


Autumn 2- 120 x 600
11-12-2020
Deel dit op:

Puur Weijers & Weijers stopt bij De Klimboom

SIMPELVELD – Na 10 jaar de coördinatie te hebben gedaan van het Cultuurcentrum en Theater de Klimboom te Simpelveld stopt Puur Weijers & Weijers met hun activiteiten, die ze jarenlang met veel inzet en passie hebben vorm gegeven.

Wiel Weijers was er vanaf het begin bij: “het was inderdaad mijn kindje zegt men, maar nu is het inmiddels een puber geworden en kan het zich door ontwikkelen”.

Hij heeft het idealistische evenementenbedrijf gerund met achtereenvolgens Joyce Weijers, Amy Weijers en Jozé Bloem. Naast het runnen van het theater en het cultuurcentrum was hij ook de initiatiefnemer van het bekende Sprookjesevenement Simpelveld en van het event CultuurPuurNatuur (samen met het IVN).

Gelukkig gaat het theater niet verloren. Het beheer hiervan was al een aantal jaren in handen van de Stichting Culturele Evenementen Simpelveld/Bocholtz. De stichting wordt gevormd door Bert Schreurs, Hub Mulleneers en Sandra Wierts. Zij gaan nu ook zorg dragen voor het coördineren van alle activiteiten. Wiel Weijers zal als adviseur verbonden blijven aan de stichting en bedankt alle bezoekers van het theater en van de diverse evenementen.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin