Samenwerking Mosaqua met verblijfsaccommodaties in Zuid-Limburg - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

,
 


gevoelstemperatuur:
luchtdruk:
vochtigheid: %
windsnelheid:
UV-Index:
zonsopgang:
zonsondergang:
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
15-01-2015
Deel dit op:

Samenwerking Mosaqua met verblijfsaccommodaties in Zuid-Limburg

GULPEN – Mosaqua heeft haar samenwerking met Panorama Camping Gulperberg voor de komende 10 jaar vastgelegd. Hierbij kunnen alle gasten van de camping komen zwemmen bij Mosaqua. Vandaag ondertekende directeur Jeroen Knols het contract met het subtropisch zwemparadijs in Gulpen. Ook de samenwerking met Bungalowpark Schin op Geul is deze week voor de komende 2 jaar contractueel vastgelegd.

De vereniging van eigenaren van het park ontvingen alleen maar positieve reacties van hun gasten over de eerdere proefperiode in 2014 en wilde dit voor de toekomst waarborgen in het samenwerkingscontract dat door parkmanager Annelies Martens werd ondertekend.

De gasten van beide accommodaties kwamen al langer bij Mosaqua zwemmen en beide partijen kunnen met de langdurige contracten deze extra service aan haar gasten blijven aanbieden in de toekomst. Mosaqua is erg blij met deze partners en is momenteel in gesprek met mogelijke nieuwe partijen.

Foto: Parkmanager Schin op Geul Annelies Martens, directeur Gulperberg Jeroen Knols en directeur Mosaqua Bertil Kaanen


Ook in het nieuws