Schouwburg Venray krijgt ontheffing voor 30 personen - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
24-10-2020, 05:05
 

Bewolkt
13°C
gevoelstemperatuur: 9°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 87%
windsnelheid: 2 bft ZZW
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:16
zonsondergang: 18:25
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
02-10-2020
Deel dit op:

Schouwburg Venray krijgt ontheffing voor 30 personen

VENRAY – Schouwburg Venray heeft een ontheffing gekregen voor de maatregel van 30 personen per ruimte. Dit betekent voor Schouwburg Venray dat zij in de Rabozaal zo’n 150 gasten mogen ontvangen en dat de geplande voorstellingen doorgang vinden. Dit nieuws is vrijdagochtend door het theater bekend gemaakt.

De overheid kondigde maandag 28 september de nieuwe maatregelen aan, waaronder de regel dat er 30 personen per ruimte zijn toegestaan. De Veiligheidsregio’s werden aangesteld om deze regel mogelijk te ontheffen voor culturele instellingen.

Veiligheidsregio Limburg-Noord en Gemeente Venray geven goedkeuring dat Schouwburg Venray in de zalen meer gasten toestaat. Dit omdat zij er van overtuigd zijn dat het theater op een veilige en verantwoorde manier een theaterbezoek realiseert binnen de protocollen. Daarbij neemt Schouwburg Venray het dringende advies vanuit de overheid om mondkapjes te dragen ter harte. Ze adviseren de bezoekers om mondkapjes te dragen net als haar medewerkers, maar het is als bezoeker niet verplicht.

Het theater is ontzettend blij dat de veiligheid van een theaterbezoek in Schouwburg Venray wordt bevestigd. Maar ook dat het belang van theater voor de samenleving wordt erkend en dat ze haar gasten kan verwelkomen én laten genieten.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin