Slenaken best gewaardeerde dorp van Limburg - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
23-09-2020, 20:14
 

Bewolkt
20°C
gevoelstemperatuur: 18°C
luchtdruk: 1000 mb
vochtigheid: 55%
windsnelheid: 2 bft ZZW
UV-Index: 0
zonsopgang: 07:25
zonsondergang: 19:32
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
14-09-2016
Deel dit op:

Slenaken best gewaardeerde dorp van Limburg

LANDGRAAF – Volgens Nederlandse vakantieliefhebbers is Slenaken het best gewaardeerde dorp van Limburg, zo blijkt uit een berekening van reviewplatform Zoover. Bezoekers beoordelen het dorp met een 8,65. De hoofdstad van de provincie, Maastricht, wordt als beste stad gewaardeerd. Maastricht wordt beoordeeld met een 8,8 en won eerder dit jaar al een award voor best gewaardeerde stad van Nederland.

Bij de berekening zijn ruim 70.000 reviews van Nederlandse dorpen en steden meegenomen. Er is gekeken naar de waardering op bestemming niveau.

Slenaken ligt in de tuin van het heuvelland. Het kenmerkt zich door de schilderachtige wegen en de vele kleine kapellen en kruisen langs de route.

Op de derde plek in het overzicht staat het meer noordelijk gelegen Plasmolen, gelegen bij de Mookerplas. De reviews op Zoover zijn lovend over de rust, de wandelroutes en watersport mogelijkheden die deze plek te bieden heeft. Ideaal om nog even naar toe te gaan tijdens de warmste september dagen ooit.

gewaardeerd


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin