Slot Schaesberg wordt officiële trouwlocatie Gemeente Landgraaf– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
29-11-2022, 14:46
 

Mist
7°C
gevoelstemperatuur: 6°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 100%
windsnelheid: 0 bft WSW
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:15
zonsondergang: 16:36
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
  • Onder de noemer “The Break Out Sessions” organiseren ECI Cultuurfabriek, De Bosuil en Poppodium Grenswerk in november een vijfdaags schrijverskamp voor producers, songwriters en muzikanten.
17-11-2021
Deel dit op:

Slot Schaesberg wordt officiële trouwlocatie Gemeente Landgraaf

LANDGRAAF – Slot Schaesberg is door de gemeente Landgraaf aangewezen als officiële trouwlocatie, de 8e trouwlocatie in Landgraaf. Bruidsparen kunnen nu trouwen in het prachtige park van 6 hectare, de historische smederij, de kasteeltuin of bovenop de 16e eeuwse toren. Een mooie toevoeging aan de lijst van historische en bijzondere, trouwlocaties in de Zuid-Limburgse gemeente.

Stijn Kropman, wethouder Gemeente Landgraaf: “Slot Schaesberg past perfect in onze lijst van trouwlocaties. De historische beelden van het slot zijn een waardevolle toevoeging aan de bijzondere dag van de bruidsparen. De hele ambiance zal vast bijdragen om hun trouwdag onvergetelijk te maken.”

Aryan Klein, projectdirecteur Slot Schaesberg: “Ik kan me voorstellen dat ambachtelijk geïnteresseerde bruidsparen het fantastisch vinden om te trouwen in onze smederij, met het smidsvuur op de achtergrond. Ook een trouwerij in middeleeuws thema behoort tot de mogelijkheden, met natuurlijk een huwelijksnacht in onze middeleeuwse tenten voor de avontuurlijke stellen. Er heeft zich inmiddels ook al een eerste bruidspaar gemeld.”

Vanaf medio december is op de website van Slot Schaesberg meer informatie te vinden over de specifieke mogelijkheden voor bruidsparen. FBLS Weddings heeft reeds de samenwerking met Slot Schaesberg gezocht. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met +31 (0)45 20 11 222, of events@slotschaesberg.nl.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin