Snel­heids­li­miet N276 Doen­ra­de ver­laagd | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
23-01-2020, 20:16
 

Regen
2°C
gevoelstemperatuur: 1°C
luchtdruk: 1030 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 1 bft O
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:26
zonsondergang: 17:12
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
23-04-2019
Deel dit op:

Snel­heids­li­miet N276 Doen­ra­de ver­laagd

BEEKDAELEN – De Provincie Limburg gaat op de N276 ter hoogte van Doenrade (gemeente Beekdaelen) de maximum snelheid verlagen van 80 km/u naar 50 km/u. Dit wordt gedaan om de verkeersveiligheid te verhogen. Na een jaar, maar ook tussentijds, wordt de nieuwe situatie geëvalueerd.

Ter plaatse van de bushalte bij Doenrade steken fietsers en voetgangers de provinciale weg over, wat leidt tot onveilige verkeerssituaties. Vanwege de onveilige verkeerssituatie wordt de snelheid voor een periode van een jaar verlaagd. In de loop van dit jaar start de Provincie met een gebiedsverkenning waarin de N276 wordt meegenomen. Vooruitlopend op deze verkenning wil de Provincie  deze locatie al verkeersveiliger maken.

In de nacht van 24 op 25 april wordt de bebording aangepast. Om de weggebruikers extra te attenderen op deze snelheidsverlaging wordt bij de huidige oversteek extra belijning aangebracht.

Deze wegwerkzaamheden worden gecombineerd met wegwerkzaamheden ter hoogte van de Wintrakerberg in Sittard. Hier word nieuwe wegmarkering aangebracht. De werkzaamheden kunnen wat hinder veroorzaken.

Kijk voor meer informatie op www.limburg.nl/infraprojecten


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin