SnowWorld genomineerd voor European Business Awards 2014/2015 | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
12-10-2019, 02:41
 

Helder
16°C
gevoelstemperatuur: 13°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 72%
windsnelheid: 4 bft ZZW
UV-Index: 0
zonsopgang: 07:55
zonsondergang: 18:52
Meer verwachtingen...
 
04-09-2014
Deel dit op:

SnowWorld genomineerd voor European Business Awards 2014/2015

LANDGRAAF – SnowWorld N.V. is vandaag genomineerd voor The European Business Awards (EBA), gesponsord door RSM International. De EBA is een prestigieuze verkiezing, ondersteund door bedrijfsleiders, academici, media en politici vanuit heel Europa. Belangrijke criteria zijn de pijlers succes, innovatie, ethiek en een internationale mind-set.

SnowWorld heeft circa 1000 medewerkers in dienst en exploiteert op dit moment twee indoor wintersportresorts in Nederland (gelegen in Landgraaf en Zoetermeer). Vele wintersporters uit binnen- en buitenland weten ieder seizoen de weg naar de overdekte skipistes te vinden. Naast de huidige exploitatie kijkt SnowWorld sinds enige tijd naar expansiemogelijkheden in Parijs en Barcelona.

De European Business Awards worden dit jaar voor de achtste keer georganiseerd en kunnen rekenen op meer dan 24.000 deelnemende bedrijven uit 33 Europese landen. Afgelopen jaar werden er meer dan 93.000 stemmen in de tien categorieën uitgebracht en kon de website rekenen op meer dan 400.000 unieke bezoekers.

Directeur Koos Hendriks van SnowWorld: “Ik ben trots dat wij genomineerd zijn als vertegenwoordiger voor Nederland voor de European Business Awards. Deze verkiezing staat hoog aangeschreven in Europa en staat bekend als showcase voor Europa’s meest dynamische bedrijven. Daarnaast zie ik het als een extra stimulans om volop verder te gaan met onze buitenlandse expansieplannen.”

Jean Stephens, CEO van RSM International, zegt: “Deze verkiezing wordt ieder jaar competitiever, omdat steeds meer bedrijven uit steeds meer branches ervoor kiezen om deel te nemen. Met het toenemende aantal inschrijvingen uit een toenemend aantal landen, ziet het er naar uit dat het komend jaar de zwaarste verkiezing tot nu toe op het programma staat. Het wordt spannend om te zien wie er gaat winnen.”


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin