Solar Weekend en 3FM geven onvergetelijke zomer weg | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
28-11-2019, 18:37
 

Stortbuien
9°C
gevoelstemperatuur: 3°C
luchtdruk: 1000 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 2 bft WZW
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:13
zonsondergang: 16:37
Meer verwachtingen...
 
12-05-2015
Deel dit op:

Solar Weekend en 3FM geven onvergetelijke zomer weg

ROERMOND – Een gepimpte camper en Solar Weekend festivalkaarten voor een groep van acht vrienden. Solar Weekend en 3FM geven deze week wel een heel bijzondere prijs weg. Door een kleurplaat van de camper op te fleuren maken de luisteraars van 3FM kans op een onvergetelijke zomer.

Solar Weekend en 3FM hebben de handen ineen geslagen voor deze zomer. Naast uitzendingen door 3FM vanaf het festivalterrein, staat 3FM met een zenderbrede actie deze week in het teken van Solar Weekend. Centraal staat een unieke en exclusieve winactie. Solar Weekend heeft een Amerikaanse camper op de kop getikt. Nog nooit werd er zo’n gigantische prijs weggegeven door Solar Weekend. Deze Ford uit de jaren ‘70 is volledig opgeknapt en staat klaar om één groep gelukkigen een fantastische zomer vol roadtrips en festivals te bezorgen. De oldtimer is volledig bespoten en beplakt in de huisstijl van het festival. Door middel van het inkleuren van een kleurplaat van de camper maken luisteraars kans om het busje een hele zomer lang in hun bezit te hebben. Solar Weekend staat bekend als het creatiefste festival van Nederland, de deelnemer met het mooiste ontwerp wordt daarom ook gekozen tot winnaar van deze unieke actie. Naast het winnen van de camper mag de winnaar met een groep van acht personen gratis naar Solar Weekend. In de sierlijke camper zelf heeft Solar Weekend nog veel meer prijzen verstopt. Daarmee geven beide partijen een onvergetelijke zomer weg. Meedoen kan via de volgende link: www.3fm.nl/solar

Campingkaarten gaan hard
Met het winnen van de acht kaarten zijn de winnaars in ieder geval verzekerd van een plaatsje op de camping van het creatiefste festival van Nederland. De verkoop de 4 Day Holiday Tickets gaat namelijk extreem hard. En ook de nieuwe Groener Gras Camping valt in de smaak. De bezoekers die voor dit stukje camping kiezen, zorgen zelf dat het schoon blijft. Op deze manier wil het Roermondse festival laten zien hoe het óók kan. Op de Groener Gras Camping wordt net zo hard gefeest, maar wel met meer respect voor de pittoreske omgeving. Solar Weekend opent de deuren dit jaar op donderdag 30 juli. Op zondag 2 augustus vindt de laatste dag van het festival plaats. Kaarten zijn te koop via de website van Solar Weekend, mensen met een CJP-pas kunnen festivalkaarten met korting krijgen.

Solar Weekend vindt komend jaar voor de elfde keer plaats bij recreatiestrand “De Weerd” in Roermond. Het festival staat bekend als een van de meest creatieve festivals van Europa. Solar Weekend is meer dan muziek alleen: een totaalbeleving van hedendaagse kunst, muziek en theater.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin