Sprookjesbos Valkenburg blijft innoveren– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
29-11-2022, 15:57
 

Meest bewolkt
8°C
gevoelstemperatuur: 8°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 0 bft WSW
UV-Index: 0
zonsopgang: 08:15
zonsondergang: 16:36
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
  • Het Limburgse familiebedrijf Beaujean Vacances bestaat in 2022 dertig jaar.
02-08-2022
Deel dit op:

Sprookjesbos Valkenburg blijft innoveren

VALKENBURG AAN DE GEUL – Het iconische schommelschip “Kapitein Haak” van familiepark Sprookjesbos Valkenburg heeft wilde haren gekregen en zorgt nu voor nog meer sensatie. Dat wil zelfs het zwarte konijntje Bing komen bekijken, op zaterdag 6 augustus aanstaande in Valkenburg.

De wilde haren van schommelschip “Kapitein Haak”
Het welbekende schommelschip in familiepark Sprookjesbos Valkenburg kan sinds 27 juli een flink standje hoger en harder draaien. Samen met MCA lineair motion robotics uit Elsloo en veiligheidsinstantie TUV Nederland, bedacht Sprookjesbos Valkenburg een nieuwe oplossing voor het besturingssysteem van het iconische schommelschip, ook wel “Kapitein Haak” genoemd. Met verschillende aanpassingen in het besturingssysteem en uitgebreide veiligheidstests door keuringsinstantie TUV Nederland, werd het mogelijk om dit schommelschip hoger en harder te laten draaien. Op verzoek van de bezoekers zet de medewerker het schommelschip met plezier op de hoogste stand, waardoor de oudere kinderen en volwassenen nu ook dat bekende ‘kriebeltje in de buik’ voelen.

Naast dat de operator nu dus de intensiteit van de rit kan bepalen, kan ook de rit duur nu door de operator aangepast worden naar gelang de drukte in het park. Zo hoeven bezoekers nooit lang te wachten voor een onvergetelijke rit in schommelschip “Kapitein Haak”, zelfs als het wat drukker is in het familiepretpark.

Meet & Greet met Bing! op 6 augustus
Hij is energiek, speels en helemaal betrokken met de wereld om hem heen. Daarom komt Bing! op zaterdag 6 augustus naar familiepark Sprookjesbos Valkenburg om als één van de eerste kennis te maken met het verbeterde schommelschip. Je kent Bing misschien al van de tv-serie op Zappelin en Ketnet. Hij ontdekt grote verhalen in kleine dagelijkse dingen in het leven, en je kunt hem dus nu in het echt ontmoeten en laten betoveren door zijn charme.

Wees er snel bij adviseert het park en koop je tickets voor dit evenement vooruit via www.sprookjesbos.nl om zeker te zijn van een plekje, want vol = vol.

Dagelijks open in de zomer
Familiepark Sprookjesbos Valkenburg is de gehele zomervakantie dagelijks geopend van 10 tot 17 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de dagkassa aan de Sibbergrubbe 2A of op www.sprookjesbos.nl. Parkeren doe je op parkeerplaats Geulpark of in het centrum van Valkenburg.

Naast Bing! Op 6 augustus, komt op 20 augustus PJ Masks en is er op 3 september een meet & greet met Nijntje & de Gelaarsde Kat. Daarnaast is er ieder weekend de groeve tocht Cavern Quest: een mysterieuze tocht door het gangenstelsel onder het park met Ridder -in spé- Sid.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin