De Staat en De Jeugd van Tegenwoordig op ParkCity Live - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

Maastricht-Aachen Airport
02-10-2023, 23:27
 

Helder
18°C
Apparent: 18°C
Druk: 1014 mb
Vochtigheid: 81%
Wind: 2 bft S
UV-Index: 0
Zonsopgang: 07:38
Zonsondergang: 19:14
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
13-01-2017
Deel dit op:

De Staat en De Jeugd van Tegenwoordig op ParkCity Live

HEERLEN – Twee nieuwe namen op het affiche van ParkCity Live 2017: De Staat en De Jeugd van Tegenwoordig.

De Staat won in 2016 de 3voor12 prijs voor beste song van het jaar en bij 3FM de award voor het beste album. Deze Nederlandse rockband uit Nijmegen doet het meer dan goed! Ze stonden al in het voorprogramma van Muse en mochten (door afzegging van Ghost) zelfs twéé keer in één weekend op Pinkpop staan.

Frontman Torre Florim is niet bang om tijdens “Witch Docter” midden in het publiek te staan met om hem heen een cirkel van dansende en springende mensen. We hopen natuurlijk dat hij dit op ParkCity Live ook gaat doen! Make the call and leave it all want DE STAAT komt in juli naar Heerlen!

De brutaalste rapformatie uit Amsterdam zal na 7 jaar ein-de-lijk het podium van ParkCity Live weer betreden. Met Watskeburt?! brak De Jeugd van Tegenwoordig in 2005 door. Sindsdien is de rapgroep niet gestopt met het produceren van knallers. Nummers als Sterrenstof en Get Spanish zijn slechts een kleine greep uit het oeuvre van deze band. In 2015 vierden de heren hun tienjarig jubileum met het uitbrengen van coveralbum ‘De Jeugd, Vertegenwoordigd’. Daarop stoppen diverse Nederlandse grootheden de klassiekers van de groep in een eigen jasje. Ook brachten ze een nieuw album uit, genaamd Manon, en bezegelde ze hun succes met een theatershow.

Willie Wartaal, Faberyayo en Vieze Freddy zijn het kunstje nog lang niet verleerd en zullen ook dit keer een spectaculaire show neer zetten onder begeleiding van meester producent Bas Bron.


Ook in het nieuws