Start Beleef Kerkrade | - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
12-10-2019, 02:43
 

Helder
16°C
gevoelstemperatuur: 13°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 72%
windsnelheid: 4 bft ZZW
UV-Index: 0
zonsopgang: 07:55
zonsondergang: 18:52
Meer verwachtingen...
 
29-05-2013
Deel dit op:

Start Beleef Kerkrade

KERKRADE – Burgemeester Jos Som opende op 29 mei 2013 ‘beleef Kerkrade’ in het centrum. (Niersprinkstraat 1). Hier presenteren de vier Kerkraadse attracties GaiaZOO, Discovery Center Continium, Roda JC Kerkrade en adbij Rolduc zich aan het publiek. verder is er volop informatie te vinden over evenementen.

Burgemeester Som is blij met de inrichting van het pand: “Fantastisch dat we dit samen met de Kerkraadse toeristische trekpleisters kunnen invullen. Ik hoop dat we de tijdelijkheid kunnen omzetten in een definitieve ‘Beleef-winkel’ in het nieuwe centrumplan.”

Pay-off
GaiaZOO, Discovery Center Continium, Roda JC Kerkrade en abdij Rolduc laten zich van hun beste kant laten zien. Het pand krijgt de naam ‘Beleef Kerkrade’. Dit is niet toevallig al enkele jaren de pay-off van de commercial over de gemeente Kerkrade. In deze commercial van 30 seconden, die regelmatig op de provinciale televisiezenders wordt getoond, komen de publiekstrekkers van de stad voorbij. Er is veel te beleven in Kerkrade en dat wordt vanaf 29 mei in het centrum nog een keer onderstreept. Naast ‘beleef Kerkrade’ verkoopt het WMC de entreekaartjes voor de verschillende shows in dit pand.

Uitbreiden
De komende maanden zal de gemeente samen met de toeristische partners en met winkeliersvereniging Kerkrade Hartstikke Goed ‘beleef Kerkrade’ uitbreiden met acties en activiteiten voor de bezoekers van het centrum en met tal van kleine en grote belevenissen. Uiteraard krijgen ook evenementen er een prominente plek. Zo zal er informatie rondom het NK Wielrennen te vinden zijn.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin