Start zakelijk interim-directeur Schunck - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

Maastricht-Aachen Airport
02-10-2023, 22:56
 

Helder
19°C
Apparent: 18°C
Druk: 1014 mb
Vochtigheid: 78%
Wind: 2 bft S
UV-Index: 0
Zonsopgang: 07:38
Zonsondergang: 19:14
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
13-09-2013
Deel dit op:

Start zakelijk interim-directeur Schunck

HEERLEN – Maandag 16 september start Kor Bonnema als zakelijk interim directeur bij Schunck*, vooralsnog voor de periode van een jaar.

De zakelijk directeur draagt de eindverantwoordelijkheid en zal zich voornamelijk gaan bezighouden met de realisatie van de bezuinigingen, de voorbereiding van het verzelfstandigingstraject en het doorvoeren van de reorganisatie. De zakelijk interim-directeur krijgt ook de opdracht een advies uit te brengen over de toekomstige managementstructuur bij Schunck*.

De bedrijfsmatige processen worden uitgewerkt in afstemming met het inhoudelijk artistiek beleid en de culturele programmering van Schunck*. Hiervoor blijft Christie Arends als artistiek directeur verantwoordelijk. Het beleidsplan van Schunck* dat binnenkort opgeleverd wordt, vormt de basis voor alle ontwikkelingen. Op deze manier kunnen we zorgen voor een goede en bedrijfsmatig gezonde organisatie met een hoogwaardig en kwalitatief aanbod van verschillende culturele diensten en activiteiten.

Achtergrond Kor Bonnema
Kor Bonnema heeft ruime managementervaring, zowel bij de overheid als bij commerciële organisaties. In de jaren negentig was hij geruime tijd directeur bij de Gemeente Heerlen en Gemeente Maastricht. Daarna maakte hij de overstap naar de makelaardij en financiële dienstverlening. Eerst bij Stienstra en vervolgens als directeur-eigenaar van de Bonnemagroep. Sinds 2013 heeft Kor Bonnema een zelfstandig adviesbureau op het gebied van Interimmanagement, consulting en projectadvies.
Kor Bonnema is getrouwd, heeft drie (uitwonende) dochters en woont in Landgraaf.


Ook in het nieuws