TEDxVenlo trapt campagne af met bekendmaking van de eerste vijf sprekers - Toeristisch en recreatief nieuws LimburgToeristisch en recreatief nieuws Limburg

Maastricht-Aachen Airport
30-03-2023, 16:56
 

Meest bewolkt
13°C
gevoelstemperatuur: 7°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 87%
windsnelheid: 3 bft SW
UV-Index: 1
zonsopgang: 07:18
zonsondergang: 20:06
Meer verwachtingen...
 
06-09-2016
Deel dit op:

TEDxVenlo trapt campagne af met bekendmaking van de eerste vijf sprekers

VENLO – Vanaf 15 september 2016 is het mogelijk om je in te schrijven voor een ticket naar TEDxVenlo 2016 welke op 18 november zal plaatsvinden. De eerste vijf sprekers maakt de organisatie nu bekend.

Vanuit zo’n vijftig initiële aanmeldingen om te mogen spreken op TEDxVenlo 2016 maakt de organisatie nu de eerste vijf definitieve sprekers bekend die in november op het hoofdpodium zullen staan. Deze sprekers hebben zich door de aanmeldprocedure, het filmpje en de sprekerscompetitie weten te slaan en hebben hiermee hun plek op de begeerde rode stip bemachtigd.

“Wederom was dit jaar de kwaliteit onder de sprekers erg hoog. De diversiteit en het enthousiasme was geweldig, waardoor het des te lastiger was om een selectie te maken. We zijn erg trots op de line-up die we nu hebben staan en de sprekers die we nog in het verschiet hebben!”, aldus de organisatie.

Remko Killaars is docent Industrieel Product Ontwerpen aan de Fontys Venlo en zal in zijn talk uitleggen waarom bedrijven juist vragen naar studenten van deze opleiding. Gezond eten is niet altijd gemakkelijk, Dieuwertje Crasborn heeft hier een oplossing voor! Electrical Engineer Dick Klaassen heeft een duurzaam product ontwikkeld wat vluchtelingenkampen kan helpen. Stephan Ummelen gaat de strijd aan met ‘valse kernwaarden’ en legt uit waarom value driven companies het beter doen dan anderen. De vijfde spreker is Dominique Troisfontaine, een student van de HAS Hogeschool in Venlo, die middels de studenten sprekerscompetitie een plek heeft veroverd. In zijn talk neemt hij ons, vanuit zijn eigen ervaring, mee in de wereld van iemand met dyslexia.

Aanmelden
Op de website van TEDxVenlo, www.tedxvenlo.com, kan men een motivatie achter laten om aanwezig te zijn als publiek op 18 november. Dit kan van 15 september t/m 30 oktober. Op 4 november maakt de organisatie bekend wie er, op basis van de movatie, een toegangskaart zal ontvangen.

Over TEDxVenlo
TEDxVenlo is een evenement dat onafhankelijk georganiseerd wordt onder licentie van TED. TED is een stichting die al meer dan 30 jaar conferenties organiseert met als ultieme doel om meningen van mensen te veranderen en te verdiepen en – uiteindelijk – de wereld te veranderen. In 2016 wordt TEDxVenlo voor de derde keer georganiseerd op 18 november 2016 in Grenswerk, het evenement zal overdag plaatsvinden.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin