Terrasweer op komst! - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
27-09-2021, 02:01
 

Helder
16°C
gevoelstemperatuur: 14°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 87%
windsnelheid: 1 bft Z
UV-Index: 0
zonsopgang: 07:31
zonsondergang: 19:24
Meer verwachtingen...
 


Autumn 2- 120 x 600
28-05-2021
Deel dit op:

Terrasweer op komst!

LANDGRAAF – Het geduld werd lange tijd op de proef gesteld maar dit weekend is het eindelijk zover: heerlijk terrasweer!

Op steeds meer plaatsen breekt de zon door en geleidelijk ontstaan ook stapelwolken. Deze kunnen vanmiddag in het oosten uitgroeien tot een lokale bui, maar veruit de meeste plaatsen houden het droog. Met 19 graden in Limburg is het duidelijk zachter dan de afgelopen tijd. Er staat weinig wind. Morgen wisselen zon en stapelwolken elkaar af en dan blijft het de hele dag droog. In het noorden en oosten kan vooral in de ochtend vrij veel bewolking voorkomen. Het wordt 21 graden.

Ook zondag is het volop lente met veel ruimte voor de zon en een temperatuur van 22 graden. De zon is krachtig met zonkracht 7. Het blijft droog.

Maandag krijgt de zon eveneens flink wat ruimte om te schijnen. Daarbij loopt de temperatuur in de middag op tot 23 graden. Lokaal kan het in het zuidoosten zelfs 24 graden worden! Een behoorlijk warme laatste dag van de meteorologische lente dus.

Dinsdag is het op veel plaatsen een warme dag met 24 graden. De zon laat zich geregeld zien en van regen komt het niet.

Woensdag is er is vrij veel zonneschijn met een wind uit het noordoosten. De temperatuur loopt op naar 24 graden. Lokaal kan het in het zuidoosten zelfs 25 graden worden.

Donderdag blijft het vrij zonnig en warm met 25 graden. De kans op een bui is iets groter dan de dagen ervoor, maar zoals het er nu naar uitziet blijft het gewoon droog.

Na volgend weekend kouder?
Volgend weekend is het waarschijnlijk nog vrij zonnig en warm, maar na het weekend lijkt een noordenwind opnieuw koudere lucht naar ons land te blazen. Aan zee wordt het dan een graad of 15 en in het binnenland komen de maxima rond of iets beneden 20 graden uit.

Bron: Weerplaza.nl


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin