Toeristen lovend over gastvrij Limburg - Limburg Today - Toeristisch en recreatief nieuws– Limburg Today – Toeristisch en recreatief nieuws

Maastricht-Aachen Airport
23-09-2020, 01:51
 

Meest bewolkt
14°C
gevoelstemperatuur: 14°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 71%
windsnelheid: 0 bft Z
UV-Index: 0
zonsopgang: 07:25
zonsondergang: 19:32
Meer verwachtingen...
 
Autumn 2- 120 x 600
01-02-2018
Deel dit op:

Toeristen lovend over gastvrij Limburg

MAASTRICHT – Het toerisme in Limburg bloeit. Heel wat mensen werken daar hard aan mee, zoals ondernemers, gemeenten, VVV’s, de Provincie en natuurlijk de eigen inwoners. Die krachten achter de sector willen we graag in de kijker zetten. In de serie ’Gastvrij Limburg in de kijker‘ verschijnt elke maand een nieuwe video, waarin telkens een ander aspect aan bod komt.

Op de hoogte blijven?
Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste video’s? Dan kunt u dat aangeven via dit formulier. U ontvangt dan elke maand de nieuwe videolink per mail.

Limburg scoort op de Zoover-awards
Het eerste filmpje in de reeks focust op de hoge kwaliteit van de Limburgse toeristische ondernemingen. Onze accommodaties behalen gemiddeld 8,2/10 op Zoover, een schitterend resultaat. Dit betekent dat toeristen niet alleen lovend zijn over de kwaliteit van ons product, maar vooral ook de Limburgse gastvrijheid enorm waarderen. Afgelopen maand kregen drie Limburgse accommodaties de nieuwe Zoover-award voor de beste regionale accommodatie. Deze ondernemers leveren dagelijks een topprestatie en streven net als wij naar een 10! Benieuwd naar wat hen onderscheidt?

Gedeputeerde Eric Geurts nodigt u graag uit om mee te kijken in serie.


Ook in het nieuws


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin